NY BLOGG; amandahere.blogg.se

NY BLOGG!

amandahere.blogg.se

Jag orkar tyvärr inte detta namn, och minnena den här bloggen har.
Så jag skapade en ny, fortsätt läsa min blogg, fast den nya!
Ska fixa med den när jag kommer till pappa, där har jag photoshop.

cya!


I honestly can't wait, I want them photos now now now!



(ursäkta bilden, men jag bjuder!!)
Mitt huvud hänger inte med, arghhhh, för mycket läxor!!

Så, ah, skola idag. Inte så jobbiga lektioner. Klarade Engelska läxförhöret pretty damn good. Får veta svaren typ nästa vecka. Sen, um, efter skolan åkte jag hem. Sen åt jag runt fem och efter det cyklade jag till Kabbe och mötte mi amor, Fabbe, Stor och någon annan brud. Men dom åkte till Willys, så jag och amor cyklade hem till henne. Sen tog vi bilder och la in dem i datorn och valde ut några bilder att framkalla. Det blev i slutändan 28 bilder. Typ två eller tre nya bilder från idag, resten är minnen och fina bilder. Det blev bara 80 kronor. En bild kostade bara 0.98kr! Det var billigt tycker jag. Sen så beställde vi dom och dom borde väl komma inom en vecka, tycker jag! I honestly can't wait, I want them photos now now now! Men iallafall, vid kvart i nio cyklade jag hem och mi amor följde med mig hem sen cyklade hon iväg. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och trodde att jag skulle få titta på Idol men då kom jag på att jag måste ju duscha idag. Så jag gick in i duschen och duscha och nu sitter jag här. 

Hjälp?

Jag vill skapa en ny blogg. Jag är trött på detta typiska emo-namn på bloggen! Jag är inte emo längre och kommer aldrig bli igen! Jag ville heta JustAmanda men det var upptaget, fuckfuckfuck. Snälla, hjälp mig med idéer på namn. Något mellanlångt med iallafall "amanda" i + något mer ord. I need help!


Nu ska jag titta lite på idol, orkar verkligen inte plugga ikväll! Det får bli lite extra imorgon.


And now I realized you got me hypnotized



Puwhh, lång dag idag.
Gick upp vid sju och var klar typ tjugo över. Så jag satte mig vid datorn och så tills klockan var kvart över åtta. Då åkte jag till skolan och mötte klassen och sen satte vi oss på bussen. Sen tog det typ 45 minuter och sen var vi framme. Och det första vi gör när vi kommer fram.. är att gå i en timme! Fy alltså. Mina ben har nog aldrig gjort så ont i hela mitt liv, jag svär. Efter typ tjugo minuter hade jag så grymt ont i höfterna att jag bara kunde klaga. Men ändå fortsatte jag gå, fast jag kunde inte stanna haha, för då skulle jag inte kunnat fortsätta gå sen. Det var kullar upp, som ner, sten & grenar överallt och Magnus (vår lärare) gick fan speedwalking! Det var verkligt jobbigare än jag trott att det skulle bli. Men, men. Jag överlevde ju. När vi gått, så gick vi tillbaka till bussen och åkte vidare till grillplatsen. Där åt jag en risifrutti, vindruvor, baguett, en korv och två marshmellows och drack en coca cola. Lunch <3 Sen tvinga läraren upp oss på ett skit högt BERG, och jag är så sjuuuukt höjd-rädd att jag inte kunde titta ner för då mådde jag illa. Sen gick vi en bit och tittade ner på en sandbacke som flera elever åkte ner för. Sen gick vi tillbaka och självklart var jag tvungen att gå ner samma väg jag kom upp. Och jag var ju tvungen att titta NER :( It was pain in the ass... But hey, I survived. Men det var inte kul..

Och efter det åkte vi buss igen, stannade en bit och gick lite in i skogen och tittade på nått och sen åkte vi hem till Köping igen. Det tog yttligare 45 minuter, så vi var hemma drygt tjugo över två. Så mamma hämtade mig vid skolan och sen åkte vi hem. Då böt jag om och fixade mig lite. Sen satte jag mig vid datorn och började rensa mina inlägg här på bloggen. Tog bort hela April och ända tills 29:e Maj. Sen tog jag bara bort vissa inlägg i olika månader, typ onödiga inlägg. Dock finns vissa kvar, men skitsamma. Sen åt jag och mamma, för Malin hade inte kommit hem än. När vi ätit klart så drygt en timme efter kom älskling och hämtade mig sen åkte vi till Bååten och mötte Fabian där. Efter typ 45 minuter kom Stor och yttligare 30 minuter senare kom Crille. Då började dom repa. Och för er som inte fattar, dom har startat ett band. Så från typ 6-9 så repade dom. Och det var fett kul att se på! Humorn, musiken och allt. Nice, nice, nice.

Och sen vid nio så skjutsade älskling hem mig och nu sitter jag här. Får lite bilder av Crille som jag & Stor tog medans dem andra spelade. Ska äta något och sen måste jag öva på Engelskan. Glosorna kan jag säkert redan, men ska läsa lite extra på texten :) Den är lång, men ändå kanske enkel. Så, ja. Imorgon är det vanlig skoldag - *suck*. Sex stycken lektioner.. fyfan, jag kommer att dö. Min energi räcker aldrig till sånna dagar..

Men, hejdå iallafall.



Ps, det blev inte att ta kort med älsklingen idag :(
Så det blir väl någon annan dag hoppas jag. <3



I knew the moment you came by
That someday you were gonna make me fly
It was love from the first moment
I'll always love you and I know it

And now I realized
You got me hypnotized
With you'r love I'll only see
Forever just you and me

Extra Film

Godkväll, bloggen. Eller natt, typ.
Älsklingen och jag har varit idag efter skolan, sen mötte vi Stor, Fabbe & Chrille och sen gick vi runt typ halva Köping vilket resulterade ONT I BENEN! När jag kom hem åt jag och sen kom älsklingen typ 1-2 timmar efter.

Imorgon när jag kommer hem ifrån Riddarhyttan ska jag och älskling ta massa bilder, för jag ska nämligen framkalla massa bilder :) Extra Film is awesome. Och billigt. Och sen har vi sökt på polariodkameror eller vad det nu heter, vill ha en sån - men det finns typ inga bra. Plus att fotopappret kostar drygt 30:- spänn STYCK, såg jag.

Nu ska jag sova. Har rensat lite musiken på mobilen, måste ha ny musik imorgon när jag ska åka buss 45 minuter imorgon. *suck*.

Do you know how good it feels with you'r warming heart?

The memories from the first day
Is showing up in my mind, in every way
I remember beauty, I remember smiles
I remember I wanted you to be mine
The way you looked right at me
You were kinda the only thing I wanted to see
And I remember how you took away my breath
In my eyes, you'll always be perfect
I love you so from the bottom of my heart
And I have, from the very start
How can I describe this so strong love?
I can only thank the love that's from above
And everytime I see you
My feelings gets stronger
With you by my side, I can it take more longer
Cause you're always here, I can cry in you'r arms
Do you know how good it feels,
with you'r warming heart?


No time to rest or whatever

Hej bloggen, litet snabbt bloggande över hur dagen var.
Dagen började med Engelska och där fick vi jobba hela tiden. No time to rest or whatever. Vi jobbade med texter sen fick man läsa lite på läxan också tills Onsdag. Efter Engelskan fick jag reda på att bilden var inställd, vilket betydde att jag hade 3 timmars håltimme. Så då kom älskling till skolan och hämtade mig och vi cyklade till Hemköp och köpte kakor, festis och chips och sen satte vi oss utanför älsklingen men vi gick in efter ett tag. Det är så himla kallt idag!! :( burr, säger jag bara.. Sen vid tio över tolv cyklade vi till skolan och älskling släppte av mig och sen mötte jag Makka och sen hade vi Matte. Matte timmarna är så najsiga, eftersom vi bara har 40 minuter matte varje lektion hela veckan! Plus att man ändå hinner så mycket på dem. Fick jobba och hänga med rejält idag, var lite seg men det ordnade sig :) och efter Matten var det Hemkunskap, denna gång skulle vi göra toast! Det var jätte gott. Och efter Hemkunskapen slutade vi, 14:20. Vilken trevlig dag, endast tre lektioner & tre timmars rast :)

Nu har jag typ nyss kommit hem. Mamma hämtade mig och sen handlade vi bröd, kakor, två risifrutti och två coca color till mig som jag ska ha imorgon. Ska ju till Riddarhyttan imorgon hela dagen, med skolan *suck*.

Ahkej, men nu ska jag fara iväg till min älskling och senare ikväll blir det att plugga lite Engelska och duscha. Och vara med älsklingen så klart :) & det blev visst inte så "snabb-bloggningen". Men, men :D

Hejdå.

Varför skriva i mörkret när man lever i ljuset?

Så där ja, nu är bloggen ljus.
Fråga mig inte varför, kände bara för att ha den ljus.
Har typ tröttnat på svart, eller jag vet inte..
Men känner för att ha rosa, vitt & svart nu.
Men, ska sova nu.

Imorgon är en bra dag.
Endast fyra lektioner.
Engelska, 1h rast, bild, 1h rast, matte & hemkunskap.

Godnatt.


Welcome to the candyshop



Idag vaknade vi runt halv tio och sen satte vi oss vid datorn en stund. Efter det såg vi "Van Wilder, Freshman Year" och sen gjorde vi frukost och efter det såg vi "100 girls". Efter det har vi sovit en stund, ganska länge. Typ en eller två timmar. Jag somnade ovanpå älskling och vaknade bredvid henne. Nu har vi iallafall nyss ätit mat och om typ tjugo minuter ska jag till mamma igen. Men man hoppas ju att älsklingen får följa med! Är så sjukt sugen på socker. Energidrycka, coca cola, hallonsoda, choklad, chips ;* I'm fatass.

Goddamn, you're beautiful to me & you're my everything


I see razor lights

Ny header :) Vad tycks?
Kände för att göra headers, som jag sa, och den här blev bra.

Nu ska jag och älskling se film!

Loved you once, love you still. Always have, always will.



(Bild från igår)

Hej bloggen.
Här sitter en Amanda, som har tråkigt.
Älskling sover, vill inte störa henne. Så jag låter henne sova. Hon är så himla vacker.

Jag har suttit och gjort massa headers, eller egentligen bara 4 eller fem. Och typ, bara två användbara.. Men ska fortsätta och se vad jag hittar på. Det kanske kommer en ny i veckan eller så, om jag orkar göra någon bra, haha. Emelie's layout är grymt fin, men jag är en person som ofta vill byta header - för jag tycker om att göra dem. Så Emelie, byter jag header, så vet du varför. Men din var jätte fin.


Im addicted to the punishment

I natt vaknade jag av att jag svettades som fan och älskling höll i mig och frågade vad det var. Jag visste inte vad som hänt. Jag visste bara att jag hade haft en sjuk mardröm som jag inte kommer ihåg. Men älskling berättade att jag hade skrikit och sagt "Ta ut mig här ifrån!!" och sedan typ slagit runt omkring mig.. Sen minns jag inget mer, antar att jag somnade om efter en stund.

Idag vaknade vi runt halv tio, snoosade, gick ut med hunden och sedan såg vi Final Destination 3. Sen kom vi in, och vi har nyss sett klart Labor Pains. Nu ligger älskling i sängen och jag sitter här och.. gör ingenting. Har lust att redigera bilder, men jag kommer inte på några nya sätt att redigera dem på. I have no fantasy at the moment. Men den kommer väl tillbaka :)

Nu ska jag.. erhmn, har faktiskt ingen aning.
Det är så varmt. Jag ska öppna fönstret och sen typ, ah.. Onödigt att jag ens skriver massa "erhmn, jadu, ah" när jag inte vet. Så, hejdå.


And all I can see, is an ekollon-tree, oh wie


Baby good love and protection

You should let me love you
Let me be the one to give you everything you want and need
Baby good love and protection
Make me your selection
Show you the way love's supposed to be
Baby you should let me love you, love you, love you, love you.. yeah

Tycker om den låten :)


The pain and the hurt, soakin' up trouble like rain in the dirt



Idag var det skola och jag somnade nästan, men det är fredag iallafall!
Efter skolan var jag med älskling och vid halv fem åkte vi hem till mig i Kolsva. Sedan dess har älskling sovit kanske en halv timme medans jag suttit vid datorn. Sen åt vi mat och senare på kvällen så såg vi på Final Destination 1, som slutade nyss. Nu ska vi se tvåan. Och just därför skriver jag blogg nu, för jag kommer säkert inte orka skriva någoting senare. Men, så är det.

Har inte berättat det här, men i Oktober ska jag, syster och farmor till Ullared. Thank god! I'm in a huge need of new clothes. Ska försöka hitta leopard linnen, trashade svarta & vita jeans och iallafall en tjocktröja. Längtar dit som satan!

Men, nu ska jag inte blogga mer.
Älskling sjunger så vacker och väntar på mig, nu ska vi se Final Destination 2 :)

Cocaine nose, and trendy clothes - gotta send her to rehab



Har rensat bilder på datorn, är dock inte klar.
Men måste lägga mig om typ en kvart. Ska äta något och sen sova.
Imorgon är det fredag, sköntskönt!



Älskling, vart ska jag börja?
Kommer ihåg typ allt från dag ett.
Första gången jag såg dig, jag dog.
Första leendet mot mig, mitt hjärta började studsa.
Nallen jag fick av dig har jag än kvar,
den kommer alltid att vara med mig. Med oss.
Du ville inte till stan när inte jag var där.
Jag fick komma hem till dig när pappa inte
hämtade mig i rätt tid. Jag fick vara hos dig.
Du kom och kramade mig andra dagen,
och jag kände hur varm jag blev.
Jag var så nervös, jag blev förälskad ju.
Jag ville vara med dig varenda sekund,
jag ville berätta hur jag kände - men vågade inte.
Men det kom fram vad du sa och vad jag sa,
vad vi tyckte om varandra.
Fjärde dagen var det vi, I still remember it like yesterday.
Och vår första kyss. Oförglömligt. Magiskt.
Jag dog nästan, du var min. Min, min, endast min.
Min flickvän, min ängel, min luft, mitt liv.
Du är mitt allt, älskling.

Finns så mycket att skriva, men så få ord
att förklara allting med. Men jag älskar dig.
01.06.09, evig kärlek med dig, älskling.


Ny design, jag tackar Emelie!

Skolan idag var lång men ändå kort, var hungrig och blabla.
Sen så har Emelie fixat min blogg nu :) Tack! Det blev fett nice :D

Efter skolan var jag med älskling en stund sen åkte jag hem till pappa. Och nu sitter jag här, ska snart äta. Har äntligen fått fart på datan som har spasmat i typ en timme nu. Inget har funkat, men nu göre det.

Ska äta nu, blir ett inlägg sen. Chao.


Men den dagen, på Köpingsyran då jag såg dig för första gången, då visste jag att jag också hade känslor. Jag blev kär.

Hej bloggen, det blev inget inlägg igår kväll. Jag var så trött, död och somnade nästan innan älskling skulle gå.
Förresten, något jag glömde skriva på förra inlägget, igår på so'n kom det någon gubbe som pratade om konfirmation, nejtack. Jag vill inte gå på något läger där man måste berätta om sig själv, lära sig om sig själv och livet. Jag vet redan allt om mig, det är jag nog ensam om. Jag vill inte dela mina tankar med främlingar, knappt ens mina vänner. För jag vet att i slutändan händer det något och det läcker ut.. Därför tycker jag inte om att prata, jag känner mig helt enkelt inte säker. Även fast jag litar på dom och allt, så vet jag att det kommer en dag man blir sviken.

Men jag cyklade till älskling och vi var där och sen vid halv åtta cyklade vi hem till mig och vi var hos mig och det var mysigt och allt. Sen drog älskling och då var jag ensam hemma. Mamma jobbade, syster var hos pappa, endast jag och katten. Men han visste att jag var rädd för han följde efter mig vart jag än gick och det gör han inte i vanliga fall.. Och när jag fick cp ryck och började gråta, strök han sig mot mitt ben.

Sen la jag mig och somna och sen nu idag vaknade jag halv åtta. Om tjugo minuter ska jag cykla till skolan, puff - själv. Inte kul, men vad ska man göra annars? Mamma har jobbat och jag lovade henne att cykla så hon slapp skjutsa, hon är ju så trött efter att hon jobbat hela natten.

Nu ska jag avsluta detta inlägg med något jag nyss skrev till Carolina,

När jag ser dig lyser det om dig, du är en ängel i mina ögon.
Du är så sjukt vacker att jag inte vet hur jag ska säga det till dig.
Ditt leende säger mer än tusentals ord och jag kan bara le tillbaka.
Jag trodde aldrig att sån här kärlek verkligen fanns,
men nu har jag fått bevis och jag har aldrig varit så lycklig.
Ensam och tom och inga känslor genom åren, trodde att jag aldrig
skulle bli kär. Men den dagen, på Köpingsyran då jag såg dig för
första gången, då visste jag att jag också hade känslor. Jag blev kär.
Kärlek vid första ögonkastet. Förälskad. Och sen blev du min.
Ord kan inte beskriva min lycka, älskling.
Men jag vet att du är min älskling, min ängel, min luft jag andas,
och mitt liv. Utan dig finns jag fan inte längre.

Aldrig att det skulle ta slut. Det här är ju evig kärlek, det känner man ju redan nu.

Idag var det skola.
Död som jag var på morgonen pallrade jag mig upp en halvtimme senare än vad jag skulle, när mamma väckte mig. Fixade mig drog till skolan sen. Franska, So, lång lunch, Musik, Svenska och Engelska. Inte så jobbiga lektioner så jag överlevde. Fast på Engelskan fick min kropp spasmer på mig, så jag började skaka och sen fick jag typ flashback, så att jag hör konstigt som jag gjorde förut när jag boffa, och sen hängde inte hjärnan med och jag lät bara konstig så fort jag sa något. Jag skakar än, fast resten är borta. Thank God. Har kommit hem för en timme sen typ. Fick en stor Apelsin krokant av mamma, tackar. Tjocka på och mer mer - då blir man fet fet. Har nyss ätit, fast var inte så hungrig.

Ehh, och nu då? Har ont i magen och fick något cp-spasmer i vänstra handen nyss så att det stack så fort jag rörde mig, dock är det borta nu. Ska läsa lite av Engelska läxan. Sen ska jag till älskling och senare ska vi till mig. Jag har lust att rensa alla mina bilder på Backup'en, tror jag ska det. Så att jag slipper alla onödiga bilder.

Asså dhu489gh8gho8ig min mage värker!!
Hejdå

And hold on to your words 'cause talk is cheap

So breathe in so deep
Breathe me in, I'm yours to keep
And hold on to your words 'cause talk is cheap
And remember me tonight when you're asleep

Because tonight will be the night
That I will fall for you over again
Don't make me change my mind

Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you's impossible to find

Whatever it takes, or how my heart breaks.. I will be right here waiting for you.



Idag är det tre månader för mig och älskling.

Skolan gick bra, men gick hem innan elevkontakten som var sista lektionen för att jag var så trött och hade ont i magen och jag hade klarat alla andra lektioner idag så mamma hämtade mig. Så när jag kom hem somnade jag och sen har jag tittat lite på tv och läst lite läxor. Sen cyklade jag till älskling och vi har myst och massa sen cyklade vi hem till mig och det blev också mys ;* Och älskling åkte hem nyss, eller inte hem. Hon skulle träffa baltzar...

Jag har ont i huvudet och är trött. Ska äta något och sen lägga mig.
Imorgon ska Emelie fixa min blogg :) Hon är duktig på webbdesign och kan hjälpa folk, så eftersom jag suger på design och inte har något photoshop eller något just nu, så frågade jag snällt om hon kunde hjälpa mig. Vilket hon kunde. Så imorgon kväll någongång kommer det en ny design tack vare henne :) Tack i förväg :D

I LOVE YOU CAROLINA PERALTA! <3

Chao.

RSS 2.0